Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
In vergelijking met collega-aanbieders in onze markten – horeca-groothandels en dergelijke – hanteren wij bij Telesuper een lagere minimale orderwaarde van € 100 per bestelling. Waarom is dat?
Uw bestelling past goed binnen onze lage orderwaardegrens
Lage minimale orderwaarde, in beeld
Telesuper werkt vooral in de sectoren kleinschalige woonzorg, kinderopvang en bedrijfscatering / bedrijfskantines, waardoor het mogelijk is bestellingen met lagere bedragen te plaatsen. 
 
Orderwaarde past op bestellingsgrootte
De schaal van onze minimale orderwaarde is precies aangepast aan een comfortabele bestellingsgrootte voor onze doelgroepen, zodat klanten geen drempel ervaren om te bestellen. U bestelt het meest efficiënt als u telkens één geconsolideerde order plaatst ter waarde van 100 euro of meer. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.