Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Voor u wellicht niet onbekend: hetzelfde product maar verkrijgbaar in verschillende merken. Voor sommige merken betaal je meer, maar zie je dit ook terug in de kwaliteit?
Wat is het verschil tussen A-merk, huismerk en budgetmerk?
Het supermarktassortiment van vrijwel elke supermarkt is samengesteld uit verschillende merken voor een bepaald product of een bepaalde productcategorie. Bijvoorbeeld een product als cola. Bij Telesuper verkopen we cola van de merken: Coca-Cola, Pepsi, Markant, Oke en First Choice. Wat is het verschil tussen een A-merk, huismerk en een budgetmerk? En zijn er ook daadwerkelijk kwaliteitsverschillen tussen de verschillende soorten merken?

Of er een kwaliteitsverschil merkbaar is tussen de verschillende merken is soms lastig vast te stellen. Wel investeren A-merken meer in naamsbekendheid en marketing. Door de consument zullen zij ook vaak aangeprezen worden als betere kwaliteit. A-merken zijn wel vaak significant duurder dan huismerken en budgetmerken. De huismerken en budgetmerken zijn daarnaast vaak in de supermarkt op een lager niveau in het schap (onder of boven ooghoogte) te vinden. Uiteraard heeft u bij Telesuper daar geen last van. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.