Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Sinds enkele jaren vervangt kleinschalig (thuis) wonen voorzieningen zoals bejaardentehuis, verpleeghuis of verzorgingstehuis.
Wat is kleinschalig wonen in de zorg?
Wat is kleinschalig wonen in de zorg, in beeld
Vandaag de dag worden mensen geacht zo lang mogelijk thuis te blijven wonen en voor zichzelf te zorgen. Natuurlijk is dat niet voor iedereen mogelijk. Sommige mensen 
hebben extra zorg nodig hebben en zijn zelf niet in staat hier in te voorzien. Zoals ouderen die niet goed meer voor zichzelf kunnen zorgen vanwege ouderdom of een bijvoorbeeld geestelijke of fysieke beperking. Zij kunnen dan in een kleinschalige woonvoorziening met andere ouderen wonen, waarbij de zorg intensief is, maar zij alsnog zoveel mogelijk normaal leven. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.