Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Wij zetten ons graag in om te kunnen inspringen op specifieke eisen en wensen. Levering tot in de kast? Voor ons geen probleem.
Heel gewoon: kleinschalig leveren voor kleinschalig wonen
Levering boodschappen bij kleinschalig wonen, in beeld
Wij bedienen elke woonvoorziening en elk individueel huis tot in de keuken, of zelfs koelkast, om zo te voldoen aan de specifieke eisen en wensen van zorgers en bewoners. Daarnaast houden we rekening met wensen rond levertijden. Hiervoor leggen we dagen en tijden van levering van te voren vast, op het moment dat het jou het beste uitkomt.

Boodschappen op één centrale locatie laten bezorgen? Of liever op individuele locaties? Geen probleem! En we houden je proactief op de hoogte wanneer onverhoopt een bestelling niet compleet geleverd kan worden. Uiteraard lossen we dit ook ze snel mogelijk op. Dat is groots in kleinschalig!

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.