Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang

KindVak 2018, de toekomst start vandaag

KindVak 2018 , in beeld Wij willen een wereld waarin iedereen beschikking heeft over verantwoorde producten; waar gekozen wordt voor gezondheid, duurzaamheid en verantwoordelijkheid.
Graag nemen wij onze verantwoordelijkheid hierin. Dit doen wij door bij te dragen aan de gezondheid van onze toekomst; de kinderen waarvoor u met veel toewijding zorgt. Zo hebben wij ons bio assortiment het afgelopen jaar enorm uitgebreid, waardoor u voor vrijwel al uw benodigdheden in onze webshop terecht kunt.
Om u in uw keuzeproces te helpen, hebben wij gezondheidsscores verbonden aan onze producten. Hierdoor ziet u in één oogopslag in hoeverre u bijdraagt aan een bewustere levensstijl. U bent een belangrijke spil in het waarmaken van onze ambitie, want met uw hulp bereiken we veel kinderen. De kracht van samenwerking. Hiervoor willen wij u hartelijk danken. Dit doen wij door voor u ons assortiment scherp te prijzen, uitgebreide management mogelijkheden en uw boodschappen te bezorgen wanneer en waar u ze hebben wilt. Daar plukt iedereen de vruchten van.
 
Meer willen weten over onze ambities? Wees welkom op onze stand tijdens Kindvak en ga met ons in gesprek. We staan op standnummer 115. Tot dan! 


 

Wij stellen ons ten doel de klant op een transparante, duurzame en betrokken wijze te ontzorgen, zodat de klant haar tijd kan besteden aan kernactiviteiten. Wij leveren een volledige supermarktassortiment, aangevuld met het door de klant gewenste groothandelsassortiment gericht op de kinderopvang.

 

Wij houden u op de hoogte!