Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Meer willen weten over onze ambities? Wees welkom op onze stand tijdens Kindvak en ga met ons in gesprek. We staan op standnummer 115. Tot dan!
KindVak 2018, de toekomst start vandaag
KindVak 2018 , in beeld
Wij willen een wereld waarin iedereen beschikking heeft over verantwoorde producten; waar gekozen wordt voor gezondheid, duurzaamheid en verantwoordelijkheid.
Graag nemen wij onze verantwoordelijkheid hierin. Dit doen wij door bij te dragen aan de gezondheid van onze toekomst; de kinderen waarvoor u met veel toewijding zorgt. Zo hebben wij ons bio assortiment het afgelopen jaar enorm uitgebreid, waardoor u voor vrijwel al uw benodigdheden in onze webshop terecht kunt.
Om u in uw keuzeproces te helpen, hebben wij gezondheidsscores verbonden aan onze producten. Hierdoor ziet u in één oogopslag in hoeverre u bijdraagt aan een bewustere levensstijl. U bent een belangrijke spil in het waarmaken van onze ambitie, want met uw hulp bereiken we veel kinderen. De kracht van samenwerking. Hiervoor willen wij u hartelijk danken. Dit doen wij door voor u ons assortiment scherp te prijzen, uitgebreide management mogelijkheden en uw boodschappen te bezorgen wanneer en waar u ze hebben wilt. Daar plukt iedereen de vruchten van.
 
Meer willen weten over onze ambities? Wees welkom op onze stand tijdens Kindvak en ga met ons in gesprek. We staan op standnummer 115. Tot dan! 


 

Wij stellen ons ten doel de klant op een transparante, duurzame en betrokken wijze te ontzorgen, zodat de klant haar tijd kan besteden aan kernactiviteiten. Wij leveren een volledige supermarktassortiment, aangevuld met het door de klant gewenste groothandelsassortiment gericht op de kinderopvang.

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.