​Telesuper is een maatschappelijk betrokken werkgever die graag serieus invulling geeft aan het creëren van een prettige werkplek voor jongeren met een beperking.
Jongeren met een beperking kunnen terecht als werknemer bij Telesuper
Jongeren met een beperking kunnen werken bij Telesuper, in beeld
Het personeelsbeleid van Telesuper is erop gericht om ook jongeren met een beperking volwaardig deel te laten uitmaken van de Telesuper-werkgemeenschap. Wij werken onder andere mee aan Project Boris en geven ook jongeren met een Wajong-indicatie een kans op een baan, om zichzelf zo te ontplooien en ontwikkelen. Telesuper heeft speciaal voor deze groep medewerkers een aantal interne jobcoaches in dienst. Op deze manier hopen wij uit iedereen zijn potentieel te kunnen halen.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.