Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Maar wist u dat u bij ons uitstekend kunt slagen voor ál uw boodschappen, food en non-food? Wij kunnen alles leveren waar onze klanten in kleinschalig wonen, kinderopvang en bedrijfscatering behoefte aan hebben. Telesuper biedt een scherp geprijsd supermarktassortiment met verschillende productlijnen (van luxe- tot huismerk) en diverse formaten grootverpakkingen. Alle benodigdheden voor ontbijt, lunch en avondeten, maar ook die ten behoeve van het koken zelf, persoonlijke hygiëne, oplossingen voor koffie/thee en/of soep enzovoort.
Eén totaalleverancier, dus lagere integrale kosten
Samenwerking met totaalleverancier brengt lagere kosten, in beeld
Maak van Telesuper uw partner in inkoop
Wij leveren u desgewenst alles. Nog liever adviseren wij u over centrale inkoop en faciliteren die met onze slimme online modules (onderdeel van onze webshop) die u veel tijd, moeite en dus geld kunnen besparen. Eén leverancier als partner, centrale inkoop, minimale voorraad (nagenoeg zonder beheer), aansluiting van onze kwaliteitscontrole op uw bedrijfsvoering – dit zijn alle elementen die uw integrale kosten structureel verlagen. 
Neem vrijblijvend contact met ons op en zie wat wij als totaalleverancier kunnen doen.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.