Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Voorheen boden wij Markant aan als huismerk. Dit is sinds kort overgegaan naar huismerk g’woon.
Wat biedt Telesuper als huismerk?
Huismerk g’woon bij Telesuper, in beeld
Bij een huismerk is de vormgeving en het design van het product ten opzichte van een A-merk minder uitbundig vormgegeven. De verkrijgbaarheid van huismerken ligt ten opzichte van A-merken aanzienlijk lager. Supermarkten verkopen enkel hun eigen huismerk terwijl A-merken bij vrijwel elke winkel te verkrijgen zijn. Het voordeel van huismerken is dat de kwaliteit van huismerken tegenwoordig voor veel producten vergelijkbaar is met A-merken. De prijs daarentegen is gemiddeld 10 tot 15% lager. 

Het huismerk van Telesuper heet g'woon. g'woon gaat uit van kwalitatief goede producten die met name bij dagelijks gebruik nuttig zijn. Omdat g'woon verschillende huismerken (zoals Markant en Perfekt) vervangt, kan het betere kwaliteit garanderen omdat de inkoop beter geregeld is. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.