Uw eerste pagina was: Houdbaarheidsgarantie
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Door het volgen van de aanwijzingen hoe een product te bewaren, blijven producten vaak langer goed. Hierdoor hoeft u dus minder weg te gooien en dat is weer goed voor het milieu en zeker ook voor uw portemonnee. Alleen maar voordelen dus.
Houdbaarheidsgarantie
Beter bewaren van producten, in beeld
Door het volgen van de bewaarvoorschriften van een product, blijven producten vaak langer goed. Hierdoor hoeft u dus minder weg te gooien en dat is weer goed voor het milieu en zeker ook voor uw portemonnee. Alleen maar voordelen dus. 

Op het etiket van een product staat vaak vermeld over hoe en waar je iets moet bewaren, bijvoorbeeld in de koelkast. Op weer een andere plaats op het etiket of op de verpakking staat de houdbaarheidsdatum vermeld die de houdbaarheid van het artikel weergeeft. 
 
THT en TGT
Zolang de verpakking van het product nog niet geopend is, dan kunt u het product bewaren tot de houdbaarheidsdatum die op het etiket of de verpakking staat geprint. Hierin onderscheiden zich twee varianten: te gebruiken tot (TGT) en ten minste
houdbaar tot (THT). 
Een THT-datum staat op producten die niet snel bederven, maar waarvan de kwaliteit na die datum achteruit kan gaan. Je kunt het dan vaak nog wel veilig eten. 
Op zeer bederfelijke producten staat een TGT-datum vermeld. Dit betekent dat je na de TGT-datum het product weg moet gooien. De TGT-datum is de laatste dag waarop het nog veilig is om het product te eten.

Minimale houdbaarheidsgarantie van Telesuper
Product Dagen
Bewerkte groente uit koeling 3
Vlees 4
Vleeswaren 7
Vleeswaren (lever / filet american) 3
Kaas Hollands 10
Kaas buitenlands 6
(Karne)Melk  6
Overige zuivel 5
Vis verpakt 5
Verse maaltijden / sappen 5
Koek en cake 14

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.