Uw eerste pagina was: Samenwerken: zo doen wij dat
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Onze werkwijze is opgebouwd uit een samenwerking met onze klanten. Daarmee luisteren wij naar jouw wensen en kijken we naar de wensen van de eindgebruiker.
Samenwerken: zo doen wij dat
Samenwerking gericht op vereenvoudigen, in beeld
Wij investeren met elke klant in een echte samenwerking die is gericht op het vereenvoudigen en optimaliseren van werk- en bestelprocessen. Dit om de kosten te verlagen en een zo goed mogelijk assortiment te bepalen voor de eindgebruiker. De merkwaarden vers, voordelig en ontzorgen onderstrepen dit.

Ons samenwerkingsmodel is uniek in onze branche. Wij willen meer zijn dan enkel een online supermarkt, daarom ondersteunen wij ook met bijvoorbeeld onze (online) support, software en advies. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.