Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Telesuper fungeert als groothandel voor de kinderopvang. Via de webshop kunnen kinderopvangcentra artikelen bestellen welke wij leveren op een moment dat het u schikt.
Telesuper is een groothandel voor kinderopvang
Groothandel kinderopvang, in beeld
Dagverse producten door eigen vervoer
 
Door heel Nederland vervoeren wij producten met eigen geconditioneerd transport, waardoor het mogelijk is iedere dag verse producten te leveren.
 
Toegespitst assortiment
Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in het bedienen van onder andere kinderopvangcentra, treft u in onze webshop een volledig op deze sector toegespitst assortiment. Van A-merk luiers, speelgoed en biologische babyvoeding tot verse snackgroente.
 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.