Uw eerste pagina was: Glutenvrije producten bestellen
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen

Glutenvrije producten bestellen

Veel producten bevatten gluten. Gluten zijn een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in sommige granen. Ze zorgen bijvoorbeeld dat deeg goed rijst. Gluten maken deegproducten zoals brood en pasta luchtig en stevig. Dat maakt het volgen van een glutenvrij dieet complex en de kans op een tekort aan voedingsstoffen groot. Het is daarom belangrijk om de hulp van een diëtist in te schakelen. Als duidelijk is vorm van glutenintolerantie van toepassing is en welke producten gegeten kunnen worden, is het vaak toch even wennen aan de nieuwe manier van eten. 

Glutenvrij assortiment
Op onze webshop vindt u een ruim assortiment van glutenvrije producten, zoals glutenvrij brood, havermout, crackers, pasta, pannenkoekenmix en koekjes, maar ook snacks zoals frikandellen, kipsaté en rundvleeskroketten. Als u filtert op het keurmerk, ziet u in één oogopslag welke producten gegarandeerd glutenvrij zijn. 

Van nature glutenvrij
Er zijn producten waar van nature geen gluten in zitten, zoals onbewerkt vlees, vis en kip, zilvervliesrijst, aardappelen, eieren, Hollandse koeien-, schapen en geitenkaas, melkproducten, noten, zaden, pitten en pinda's, peulvruchten. 


 

Wij houden u op de hoogte!