Uw eerste pagina was: Gezonde boodschappen bestellen
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Staat u op het punt om boodschappen te bestellen voor de aankomende week en wilt u hierbij graag gezonde keuzes maken? De gezondheidsscores in onze webshop vertellen u precies hoe gezond een product is.
Gezonde boodschappen bestellen
Het bestellen van online boodschappen is eenvoudig en snel, maar het maken van gezonde keuzes soms niet. Om u hierbij te helpen hebben wij producten uit ons food-assortiment laten beoordelen op gezondheid. Via een gezondheidsscore ziet u direct hoe gezond een product is. Dat maakt de verschillen inzichtelijk voor u. 

Onafhankelijke gezondheidsscores

De gezondheidsscores zijn niet door onszelf toegekend, maar bepaald door onze onafhankelijke partner Questionmark. Questionmark is een onafhankelijke stichting, die consumenten in staat stelt om met objectieve informatie over gezondheid en duurzaamheid van voeding, zelf een bewuste keuze te maken. Zij houden hierbij rekening met de Richtlijnen van Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.