Uw eerste pagina was: Keuze voor elk budget
Deze tekst heeft betrekking op:
Wilt u geld besparen? Houd dan de producten met het label “VAST LAAG” of “GOEDKOOPSTE” in de gaten.
Keuze voor elk budget
Geld besparen, in beeld
Vast laag
Honderden producten hebben wij vast in prijs verlaagd. Om deze producten herkenbaar te maken binnen onze webshop, zijn de artikelen voorzien van het label “VAST LAAG”. Dat betekent dat u bij Telesuper nu nóg voordeliger kunt inkopen en u kunt laten ontzorgen tegen een vaste lage prijs. 

Goedkoopste
Verder hoeft u in de webshop nooit meer te zoeken naar het voordeligste artikel binnen een bepaalde categorie. Dankzij het “GOEDKOOPSTE”-label ziet u in één oogopslag welke keuze de goedkoopste is.
 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.