Uw eerste pagina was: Garanties
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Telesuper richt zich in haar dienstverlening op verschillende pijlers. Per onderwerp garanderen wij u de beste kwaliteit.
Garanties
Kwaliteit 
Ontvangt u een product dat niet voldoet aan uw kwaliteitseisen? Neem dan contact op met onze binnendienst. Samen met u vinden wij een oplossing. 
 
Ondersteuning
Telesuper.nl is graag uw partner in business. Wij denken graag mee over het terugbrengen van de kosten en vereenvoudigen van uw inkoopprocessen. Op verzoek komen wij langs om de webshop en onze afleveringen toe te lichten. Wij kunnen gezamenlijk afspraken maken die leiden naar punctualiteit in de levering van uw boodschappen. Hierdoor kunnen wij u 100% levering van uw boodschappen garanderen.
 
Gekoeld vervoer
Boodschappen uit de koeling of vriezer worden gekoeld vervoerd. De bestellingen worden in bestelwagens vervoerd met een gescheiden koelcompartiment en op de met u afgesproken levermomenten geleverd. Uw gekoelde producten worden bezorgd volgens de geldende richtlijnen.
 
Inzicht in de kosten
Besparingen op de inkoop worden gerealiseerd als er bewust ingekocht wordt. Dit kan niet zonder cijfermatige onderbouwing. Wanneer u ingelogd bent, kunt u door middel van onze budgetmodule deze cijfers per subgroep en artikel inzien. U kunt uw eigen inkooprapport genereren over de door u gekozen periode. 
 
Prijzen
U betaalt gegarandeerd de prijzen die in de webshop staan vermeld. Na het bestellen van uw boodschappen kunt u een overzicht van uw online bestelling printen en deze controleren met uw factuur. 
 
Producten
U krijgt wat u bestelt. Alle producten die worden gepicked, worden gescand voordat ze de krat ingaan. Dit gebeurt aan de hand van de streepjescode op het product. Een order wordt niet eerder afgerond voordat alle juiste boodschappen zijn gepicked.
 
Houdbaarheidsgarantie
Voor dagverse artikelen geven wij een THT garantie. Het aantal dagen per artikelgroep kunt u terug vinden op onze site.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.