Deze tekst heeft betrekking op: Bedrijfskantines
Onze dienstverlening voor uw bedrijfscatering, past zich aan op basis van uw wensen. Hierdoor zorgen wij voor dagelijks verse boodschappen, maar ook voor flexibiliteit in levering en bestelgemak door ons geautomatiseerde systeem.
Flexibele invulling van uw bedrijfscatering door Telesuper
Flexibele invulling van uw bedrijfscatering door Telesuper, in beeld
Telesuper past haar dienstverlening volledig op uw wensen aan. Cateringlocaties vragen een specifieke aanpak op maat, waarin Telesuper kan voorzien door haar expertise in kleinschalig leveren. Dit doen wij door middel van aanbieden van een passend cateringassortiment en goede automatisering. Levering is hiervoor vrijwel altijd op tijd en het is bijvoorbeeld mogelijk een koppeling te maken met uw kassasysteem aan onze bestelmodule, waardoor direct bestellen vanuit de kassa mogelijk is.


 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.