Uw eerste pagina was: Filter in de webshop
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Door in de webshop te filteren vindt u sneller uw gewenste product. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op A-merken of juist budgetmerken.
Filter in de webshop
Een van de tools uit de webshop is de functie filteren. Door aan te geven op welke soort producten er gefilterd moet worden ziet u direct bepaalde producten verschijnen per categorie. Deze functie maakt het zoeken naar bepaalde boodschappen nog sneller en is het gemakkelijk om bepaalde producten met elkaar te vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren om enkel huismerk of budgetmerk producten te zien. Een andere optie is bijvoorbeed filteren op enkel biologische producten. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.