Deze tekst heeft betrekking op: Bedrijfskantines
Voor veel bedrijven is goed en gezond eten voor werknemers een belangrijke dienst. Telesuper helpt bij het efficient bestellen en bezorgen van de boodschappen voor uw bedrijfsrestaurant.
Telesuper als boodschappen leverancier van uw bedrijfsrestaurant
De boodschappen leverancier voor uw bedrijfsrestaurant is Telesuper, in beeld
Steeds vaker willen bedrijven hun personeel tijdens de werkdag een goede maaltijd verstrekken. Onderzoek stelt namelijk dat gelukkige en gezonde werknemers ook de beste werknemers zijn. Een bedrijfsrestaurant kan daarnaast de werksfeer bevorderen.

Heeft u een bedrijfsrestaurant of bent u een kleinschalige cateraar en zoekt u een leverancier die uw kantine dagelijks voorziet van verse en lekkere producten tegen voordelige prijs? Telesuper zorgt er voor dat u online alles kan bestellen wat u hiervoor nodig heeft én dat het op tijd geleverd wordt.  

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.