Deze tekst heeft betrekking op: Bedrijfskantines
Telesuper weet dat het voor bedrijven belangrijk is dat leveringen op tijd worden geleverd en producten vers zijn. Daarom levert Telesuper vanaf 7 uur ’s morgens. Uiteraard is een andere tijd ook mogelijk. Dit is makkelijk af te spreken via onze online webshop.
​Dagelijks verse boodschappen voor uw bedrijfskantine met Telesuper
Dagelijks verse boodschappen voor uw bedrijfskantine met Telesuper, in beeld
Telesuper vult de behoeften van uw bedrijfsrestaurant of -catering flexibel in. Wij leveren een compleet cateringassortiment. Telesuper kan voorzien in alles voor een bemand of onbemand buffet, of voor eten aan gedekte tafels. Voor elke vorm van lunch leveren wij onze klanten in de bedrijfscatering dagelijks verse boodschappen. Uw heeft hiermee toegang tot het complete assortiment artikelen van de supermarkt, inclusief dagverse vleeswaren, fruit, zuivel en brood. Aangevuld met foodservice- en nonfoodartikelen voor grootverbruik. Van koffie, soep en gezonde voeding in grootverpakking tot keukenrollen, servetten en disposables: bij ons kunt u terecht. Daarnaast kunt u zelf aangeven wanneer de producten ontvangen moeten worden, zodat dit perfect aansluit op de werkplanning van uw bedrijf. 
 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.