Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Anderen beter maken en klaar staan voor hulpbehoevenden, dat is een roeping. En daar mogen we best eens per jaar goed bij stil staan tijdens de Dag van de Verpleging op 12 mei.
Medewerkers in de zorg zijn onbetaalbaar!
Dag van de verpleging, in beeld
12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale, vieren we wereldwijd de Dag van de Verpleging. Hoewel deze dag van oorsprong in het leven is geroepen omdat er na de tweede Wereldoorlog een groot tekort aan verpleegkundigen was, is het anno 2019 een moment om alle medewerkers in de zorg een hart onder de riem te steken.

We staan er vaak niet bij stil hoe belangrijk het werk van verpleegkundigen en verzorgers is. Eigenlijk zijn ze onbetaalbaar! En ja, natuurlijk, ze worden er voor betaald, net als ieder ander met een baan. Maar er zijn maar weinig branches en beroepen waarbij ook bevlogenheid, passie en empathie zo belangrijk zijn als in de zorg. Je werkt immers met mensen! 
 
In de zorg gaan verdriet en geluk vaak hand-in-hand. De sector staat bovendien al jaren onder druk door bezuinigingen. Reden te meer om stil te staan bij de mensen die de zorg verlenen en hen ook te ontzorgen. En dat is wat wij bij Telesuper doen: wij verzorgen de boodschappen zodat er meer tijd over is om aan de mensen te besteden. Dat doe je met elkaar en voor elkaar! Daarom bezorgen we desgewenst tot in de koelkast en hebben we een handige tool voor het beheer van de budgetten. Dat scheelt een hoop tijd die je beter kunt besteden!

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.