Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Heeft u een vast budget per jaar, maand of week voor uw boodschappen? Met de budgetmodule van Telesuper houdt u het budget tijdens het bestellen in real-time bij. Nooit meer te weinig budget of te veel besteld. Onze budgettool assisteert u met overzicht op uw bestelbudget.
Efficiënt bestelgedrag met de Telesuper-budgettool
Budgetmodule helpt met efficiënt bestelgedrag, in beeld
Hoeveel kunt u uitgeven, wat is er al besteld of in de winkelmand geplaatst, hoeveel budget is er voor deze periode nog beschikbaar? Al deze informatie en meer is nu beschikbaar.

Rapportages
Naast het genoemde overzicht over het al bestede en nog te besteden budget, biedt de budgetmodule verschillende soorten uitgebreide rapportages van uw afname, waarmee uw inzicht in het bestelgedrag van uw organisatie nog verder toeneemt. Met informatie uit de Telesuper-budgettool kunt u ook een prognose maken van uw jaarverbruik.
 
Demo-account
Vraag een demo-account aan en ervaar zelf de grote toegevoegde waarde van de budgetmodule.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.