Uw eerste pagina was: Budgetbeheer
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen

Budgetbeheer

Budgetbeheer, in beeld Inzicht in en controle op uw processen is in ons gezamenlijk belang. De beschikbare budgetmodule in onze webshop is een handig middel om uw uitgaven eenvoudig te overzien.

De meeste klanten hebben een eigen persoonlijke budget. Dit is via de module in te vullen, waarbij het mogelijk is het budget tussentijds aan te passen. Daarnaast is het mogelijk om via een master-account meerdere budgetten te beheren van verschillende afdelingen.

Het ingvulde budget wordt vervolgens verdeeld over het aantal weken in een jaar, waardoor u inzage krijgt in het wekelijks te besteden budget. Met een master-account kunt u de budgetten voor al uw locaties/groepen instellen. Hierdoor geeft de tool duidelijk en eenvoudig het verbruik weer per afdeling of kostenplaats.

​Door de budgetmodule kunt u proactief uw uitgaven in de gaten houden. Doordat de budgetmodule op basis van bestellingen een prognose maakt van uw eindgebruik in een jaar, is het nog makkelijker om binnen een begroot budget te blijven. Het verbruik kan zowel inclusief als exclusief BTW worden weergeven. Dankzij de budgettool houdt u overzicht en maakt het plannen van de boodschappen voor uw instelling een stuk gemakkelijker. 

Wij houden u op de hoogte!