Uw eerste pagina was: Budgetbeheer
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Gemakkelijk je budget bijhouden tijdens het bestellen om tekorten te voorkomen? Dat is met onze handige budgettool appeltje-eitje.
Budgetbeheer
Budgetbeheer, in beeld
Inzicht hebben in en controle hebben over je processen is belangrijk. Voor jou en voor ons. De budgetmodule in onze webshop is hiervoor een handig middel. Zo houd je overzichtelijk wat je uitgaven zijn.

Veel van onze klanten hebben een persoonlijke budget. Dit vul je bij de module in - tussentijds aanpassen kan trouwens ook. Heb je te maken met meerdere budgetten en verschillende afdelingen? Dan beheer je die via een 'master-account'. 

Hoe werkt de module? Het ingevulde budget wordt verdeeld over het aantal weken in een jaar. Hier heb je inzage in het wekelijks te besteden budget. Met een master-account kun je de budgetten voor alle locaties/groepen instellen. Hierdoor geeft de tool duidelijk en eenvoudig het verbruik per afdeling of kostenplaats aan.

​Dankzij de budgetmodule houd je proactief jouw uitgaven in de gaten. En omdat de budgetmodule op basis van bestellingen een prognose maakt van het jaarlijkse eindgebruik, is het nog gemakkelijker om binnen een begroot budget te blijven. Het verbruik kan zowel inclusief als exclusief BTW worden weergeven.
Dankzij onze budgettool heb jij overzicht en is het plannen van de boodschappen een stuk overzichtelijker.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.