Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Bewoners en verzorgers met dieet- of voedingswensen? Onze vakkundige kok adviseert graag over de juiste oplossingen.
Maatwerk bij specifieke voedingswensen
Bewoners van een zorgvoorziening met kleinschalig wonen, hebben vaak specifieke eisen of wensen voor hun dieet. Daarom hebben wij een gespecialiseerde adviseur met een achtergrond als instellingskok, die helpt en ondersteunt bij de concrete dieetwensen en voedingswensen van jouw cliënten. Ook helpen wij je bij het zoeken van recepten. De ingrediënten die je dan nodig hebt voor een recept kun je snel en gemakkelijk toevoegen aan de online boodschappenlijst.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.