Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen

Telesuper, dé boodschappen leverancier voor kleinschalig wonen

Telesuper, boodschappen leverancier voor kleinschalig wonen, in beeld Sinds enkele jaren vervangt het kleinschalig (thuis) wonen de gezamenlijke woonvoorziening zoals die bestond in de vorm van het bejaardentehuis, verpleeghuis of verzorgingstehuis. Dit is een trend waarbij ook een boodschappen leverancier hoort die kleinschalig levert. Dat is een gespecialiseerde discipline die Telesuper al jarenlang beheerst. 

Telesuper biedt een compleet supermarktassortiment, aangevuld met een assortiment grootverpakkingen. Telesuper kan per stuk leveren en hanteert prijzen die flink lager zijn dan bij de traditionele groothandel.

Door ons geautomatiseerde magazijn kunnen onze medewerkers snel en efficiënt uw bestelling verzamelen en verzenden. Wij bezorgen met eigen geconditioneerd transport op locatieniveau. Dit kan tot in elke keuken, voorraadkast, koelkast of vrieskast. Uw boodschappen bestelt u online via onze webwinkel. Hier kunt u met uw persoonlijke boodschappenlijsten en tal van andere mogelijkheden snel een bestelling plaatsen.

Wij bedienen op elke locatie en elke individuele woongroep tot in de keuken. Om zo te voldoen aan de specifieke wensen en behoeftes van verzorgenden en bewoners. Dit vertaalt Telesuper in een dienstverleningsovereenkomst waarin ook de dagen en tijden van levering worden vastgelegd. Op deze manier is Telesuper uw boodschappen leverancier op maat. 
 

Wij houden u op de hoogte!