Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Gemakkelijk uw budget bijhouden en met uw uitgaven binnen uw budget blijven? Dit kan met de budgettool tijdens elke bestelling. Deze handige tool helpt u ook met het maken van een prognose voor uw jaarverbruik.
Bestel uw boodschappen binnen budget
Boodschappen bestellen binnen budget, in beeld
Overzie uw bestellingen, uitgaven en resterende budget in één oogopslag. Als klant kunt u bij ons in de budgetmodule uw eigen budget invullen en ook aanpassen. Het beheren van meerdere budgetten van verschillende afdelingen of locaties is heel goed mogelijk. De tool geeft duidelijk het verbruik per kostenplaats weer.
Op basis van uw bestellingen wordt een prognose van uw jaarverbruik gemaakt. U ziet na elke bestelling hoeveel budget er nog resteert en blijft dus zonder moeite binnen budget. Het bestellen en inplannen van de boodschappen voor uw instelling wordt op deze manier stukken eenvoudiger.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.