Uw eerste pagina was: Bezorgafspraak boodschappen
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Dankzij goede en strakke bezorgafspraken kunt u uw tijd efficiënt gebruiken. Geef daarom niet alleen aan welke dag en welk tijdstip het beste voor u uitkomen, maar ook op welke manier u de boodschappen graag geleverd krijgt.
Bezorgafspraak boodschappen
Via onze webshop bestelt u uw boodschappen voor volgende week zijn vanachter uw computer met een paar drukken op de knop. Handig, overzichtelijk en snel. De boodschappen worden bij u bezorgt op de afgesproken bezorgdag en tijd. Maar na levering gaat er vaak toch nog een hoop tijd in zitten. Om u te helpen en tijd te besparen kunnen onze bezorgers de boodschappen vast in de keuken voor u neerzetten, dat scheelt u tillen met zware producten. Of u kunt er zelfs voor kiezen om de boodschappen uit te laten pakken en in te laten delen. Bezorgen tot in de koelkast noemen wij dat.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.