Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Gezonde verse maaltijden bereiden is een tijdrovende klus. Niet alle zorginstellingen hebben hier tijd voor. Albron Kookdame zet met passie en betrokkenheid wél voedzame gerechten op tafel.
Betrokkenheid bij het koken met Albron Kookdame
Verse maaltijden bereiden schiet er door tijdgebrek nogal eens bij in bij zorginstellingen. De Kookdame, een concept van Albron, neemt de bereiding van verse gerechten over. Ze doet dit in huiselijke en ontspannen sfeer, zodat eten en drinken sfeervol en ontspannen gebeurt. 

Samen koken
​De Kookdame betrekt de bewoners van kleinschalige instellingen bij de bereiding van het eten. De geur, het samenwerken en de betrokkenheid zorgen voor een goede sfeer die de bewoners een goed en huiselijk gevoel geven. De kookdame neemt de taken rond het koken uit handen van het verzorgend personeel en heeft veel aandacht voor de bewoners. Door samen met bewoners te koken, wordt er een sfeer neergezet waarin de bewoners gelukkiger zijn en er sterk wordt toegeleefd naar de maaltijd.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.