Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Bewust, efficiënt en zo scherp mogelijk inkopen plus efficiënt administreren, met als resultaat besparingen op het inkoopproces én op uw boodschappen, met behoud van kwaliteit. Telesuper heeft daarvoor een totaalpakket aan producten én diensten ontwikkeld.
Besparen op boodschappen, maar dan echt
Besparen op boodschappen, in beeld
Persoonlijk advies
Online bestellen komt bij Telesuper inclusief onze budgettool die het bestelgedrag van uw organisatie inzichtelijk en efficiënter maakt. Persoonlijk advies van onze accountmanager is een concrete manier om verspilling te minimaliseren. 
Telesuper biedt een scherp geprijsd supermarktassortiment met verschillende productlijnen (van luxe- tot huismerk). 

Totaalleverancier
Daaromheen verzorgen wij vele overige producten, waardoor wij ons met recht totaalleverancier voor zorg, kinderopvang en bedrijfscatering noemen. Hierdoor vallen de integrale kosten lager uit.

Lage prijzen
De vele huismerk- en budgetartikelen van Telesuper voorzien in elke behoefte van onze klanten: betaalbaar,  met behoud van kwaliteit. Onze altijd interessante weekaanbiedingen dragen ook bij aan het kostenbewust inkopen. Grotere of tijdelijke voordeelverpakkingen, kortingen die mee stijgen met het aantal bestelde exemplaren enzovoort.

Bestellen
Bij Telesuper heeft u een lagere minimale orderwaarde van € 100, ten opzichte van onze collega’s in de branche. Wij rekenen bezorgkosten van slechts € 2,99 bij een gemiddelde ordergrootte.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.