Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Het assortiment van Telesuper is groot. A-merk of budgetmerk, grootverpakking, of juist klein. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop.
Het online assortiment van Telesuper
Het online assortiment van Telesuper, in beeld
Om u als klant te kunnen leveren wat u wenst, kiest Telesuper ervoor om een zo'n uitgebreid assortiment mogelijk te hebben. Daardoor kunt u bij ons terecht voor al uw nodige boodschappen. Denk daarbij aan vers brood, fruit, groente, en zuivel. We werken in onze webshop met de Schijf van Vijf en er kan gekozen worden voor verschillende recepten met bijbehorende boodschappen. U kunt voor alles kiezen uit A-merken, huismerken en budgetmerken. Kant-en-klaar maaltijden, maaltijdcomponenten,  biologische producten en speciale dieetproducten, gluten- of lactosevrij, zijn ook mogelijk. Telesuper biedt dit alles voor de laagste prijs mogelijk. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.