Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Biologisch voedsel op een duurzame manier geproduceerd. Telesuper biedt dit zelf aan via de Telesuper Puur lijn. Een breed assortiment van groente tot vlees.
​Telesuper Puur: biologisch, duurzaam en superfood
biologische, superfood en rauwe producten, dat is Telesuper Puur, in beeld
De Telesuper Puur lijn bestaat uit biologische/organische en rauwe producten. Biologisch voedsel wordt op een duurzame manier geproduceerd, waarbij veel rekening wordt gehouden met milieu en dierenwelzijn. Het assortiment van Telesuper Puur is erg breed; zo kan er onder andere gekozen worden uit biologische zuivel, vlees, groente en sappen. Daarnaast biedt de Telesuper Puur lijn een breed scala aan SuperFoods en Raw Foods. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.