Uw eerste pagina was: Albron Kookdame in de zorg
Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
De warme maaltijd is een belangrijk moment van de dag. De Kookdame, onderdeel van Albron, verzorgt dagelijks een verse en voedzame maaltijd voor bewoners van kleinschalige zorginstellingen.
Albron Kookdame in de zorg
De Kookdame brengt huiselijkheid en gezelligheid mee naar kleinschalige zorginstellingen. Samen met én voor bewoners bereidt ze dagelijks de warme maaltijd voor.

​Geen kant-en-klaar maaltijden
Groenten wassen, vlees braden en de tafel dekken gebeurt zo in vertrouwde kring. De Kookdame zorgt dat er dagelijks verse ingrediënten worden besteld voor een gezonde, lekkere en voedzame maaltijd. Zij houdt hierbij rekening met de wensen en behoeften van de bewoners. Elke woning en iedere bewoner is tenslotte anders. 

​Betrokken professionals
De komst van De Kookdame ontzorgt zorgmedewerkers. Soms hebben zij geen tijd om te koken of is er te weinig kennis van de HACCP wetgeving omtrent de bereiding van eten. De Kookdame is een professional op het gebied van eten bereiden. Er wordt rekening gehouden met de diëten en allergiën van de bewoners. De Kookdame koopt efficiënt in zodat er nagenoeg geen voedselderving is. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.