Wij proberen ervoor te zorgen dat u bij ons terecht kunt voor al uw boodschappen. Dat wil zeggen dat wij een compleet supermarkt assortiment aanbieden, aangevuld met grootverbruik assortiment en doelgroep-specifiek assortiment.
Het gebruikelijke supermarktassortiment, aangevuld met een doelgroep-specifiek assortiment
Het aanbod van Telesuper is volledig afgestemd op de drie klantgroepen:
  • Kleinschalige zorg
  • Kinderopvang
  • Bedrijfscartering
Wij bieden onze klanten een compleet supermarktassortiment (vers, diepvries, houdbaar en non-food), aangevuld met een klantgroep-specifiek assortiment voor grootverbruik (foodservice en nonfood) en/of convenience food. Als u specifieke producten wenst die wij nog niet leveren, kunt u met ons contact opnemen. Wij zullen dan kijken of er mogelijkheden zijn dergelijke producten op te nemen in ons assortiment. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.