Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
De tweede woensdag in juni staat jaarlijks in het teken van de Nationale Buitenspeeldag. Wat doen jullie voor de kinderen deze dag?
12 juni spelen alle kinderen op straat!
Telesuper levert boodschappen voor Nationale Buitenspeeldag, in beeld
Als kinderdagverblijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat kinderen al vanaf jonge leeftijd zonder gevaar lekker kunnen buitenspelen. Daarom is het een goed idee hier op een feestelijke manier aandacht aan te besteden.

Overal in Nederland worden straten afgesloten voor alle verkeer zodat er grote speelplekken ontstaan. Wat doet jouw kinderdagverblijf tijdens de Nationale Buitenspeeldag? Doe je mee om op een positieve manier aandacht vragen voor spelende kinderen? Waarom nodig je buurtbewoners, omliggende bedrijven en gemeente niet uit voor een buiten straatfeest? Dat is een mooie, laagdrempelige manier om het met elkaar te hebben over knelpunten in de wijk.

Geen feestje zonder hapjes en drankjes. Maar daar hoef je niet ingewikkeld over te doen. Je kunt namelijk bij Telesuper online boodschappen bestellen. Van frisse drankjes tot leverworst en kaas, en van chips tot gezonde snacks. Natuurlijk met versgarantie. En als je dan toch met onze handige besteltool bestelt, vergeet dan vooral de luiers en de snoetenpoetsers niet. Wist je trouwens dat wij leveren tot in de koelkast? Dat is mooi meegenomen, want dan kun jij je volledig richten op alle organisatorische aspecten van deze Nationale Buitenspeeldag.

Spelen is belangrijk, maar de juiste voeding ook. Daarom hebben wij handige tools ontwikkeld die je helpen de juiste keuzes te maken voor de kinderen bij jouw opvang. Onze budgettool is daar een goed voorbeeld van. Dan weet je precies wat je nog te besteden hebt aan de boodschappen. En wat dacht je van ons assortiment kant-en-klaar maaltijden? Vers bereid en dankzij een persoonlijke menukaart wordt het kiezen ook gemakkelijker.

Kortom, wij zijn dé supermarkt voor (medisch) kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Met een compleet assortiment dat je nodig hebt voor de verzorging van de kinderen. Super toch?!

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.