Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
De vermelding ’ten minste houdbaar tot’ kan staan op onder andere producten die zijn gekoeld, ingevroren, gedroogd en ingeblikt. Maar wat betekent het ’ten minste houdbaar’ nu werkelijk?
Wat betekent ’ten minste houdbaar tot’ op een verpakking?

Wanneer een 'ten minste houdbaar tot'-datum, ook aangeduid als THT-datum, op een verpakking vermeld staat, wordt aangegeven tot en met welke datum het product de juiste kwaliteit heeft. Met juiste kwaliteit, wordt de gegarandeerde kwaliteit van de leverancier bedoeld. 

Kan het product na die datum nog gebruikt worden?
Bij een 'ten minste houdbaar tot'-datum, kan het betreffende product eventueel nog gebruikt worden na de vermelde datum. Dit geldt onder voorwaarden dat de verpakking nog niet is geopend en/of beschadigd, het product er nog goed uitziet en niet vreemd ruikt of smaakt.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.