Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
De vermelding ’te gebruiken tot’ staat op voedingsmiddelen, zoals verse vis, gehakt, vlees en groenten waarvan bekend is dat dezen zeer bederfelijk zijn.
Wat betekent ’te gebruiken tot’ op een verpakking?

Wanneer een 'te gebruiken tot'-datum, ook aangeduid als TGT-datum, op een verpakking vermeld staat, wordt hiermee aangegeven tot en met welke datum het product veilig gebruikt kan worden.

Kan het product na die datum nog gebruikt worden?
Alleen wanneer het product direct naar aankoop wordt ingevroren, dan kan de houdbaarheid worden verlengd tot na de 'te gebruiken tot'-datum. In alle andere gevallen geldt bij een 'te gebruiken tot'-datum, dat het product niet meer mag worden gebruikt na de aangegeven datum. De kans op ziekte door gebruik na de TGT-datum is namelijk zeer groot. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.