Uw eerste pagina was: Samenwerking met Albron verlengd
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Wij leveren alle benodigde (verse) ingrediënten voor de Kookdame en blijven dat ook doen nu de samenwerking met Albron opnieuw bekrachtigd is.
Samenwerking met Albron verlengd
Samenwerking Telesuper en  Albron verlengd, in beeld
Ben je op zoek naar een echte professional die op locatie gezonde en verse maaltijden bereidt voor kleinschalige zorglocaties? De Kookdame, een concept van Albron, neemt de bereiding over, in een huiselijke en ontspannen sfeer. En wij leveren hiervoor alle benodigde (verse) ingrediënten.  

De samenwerking met Albron in dit unieke concept is al langere tijd, maar bevalt zo goed dat Albron die nu verlengt. Behalve de kookdames en -heren op zo’n 100 zorglocaties te voorzien van de benodigde ingrediënten, leveren wij ook de boodschappen aan maar liefst 200 kleinschalige cateringlocaties.

Volgens Johan Dekker, algemeen directeur en oprichter van Telesuper.nl, is het verlengen van de samenwerking met Albron een bevestiging dat we op de goede weg zijn in het ontzorgen van klanten. Eten en drinken krijgen zo in een zorgomgeving een grotere betekenis. Vitaliteit voorop, maar ook variatie, troost en gemak: elk concept omvat wat patiënten nodig hebben, bezoekers verrast en medewerkers willen.

“En ook de cateringlocaties vragen een specifieke aanpak. De combinatie die wij bieden tussen een retail- en foodservice assortiment, volledige ict-koppeling, maatwerk in de bezorging en Client-only assortiment op voorraad, zorgt ervoor dat we aan die vraag kunnen voldoen”, aldus Johan Dekker. “Het is namelijk erg belangrijk voor al onze klanten dat bestellingen compleet en tijdig geleverd worden, zodat er geen verstoringen zijn op de locaties die rekenen op onze boodschappen.”

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.