Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij goed bekend met de werkprocessen van organisaties en instellingen in onze doelgroepen. Met deze kennis adviseren wij u graag bij tal van onderwerpen.
Wij adviseren en denken met u mee
Op basis van onze jarenlange ervaring zijn wij goed bekend met de werkprocessen van organisaties en instellingen in onze klantgroepen. Deze kennis en ervaring nemen we mee in de samenwerking met al onze klanten. Daarnaast begint elke samenwerking met het in kaart brengen van de wensen en behoeften van de klant.
 
Op deze manier leren wij over (nieuwe) werkprocessen, waarop wij ons als organisatie aan kunnen passen. We kijken of we u kunnen ondersteunen met onze software systemen, passen online modules aan zodat deze werkbaar zijn en van toegevoegde waarde en maken leveringszekerheid tot een van onze speerpunten omdat wij weten dat u dit belangrijk vindt. We adviseren over de best passende opties voor uw bedrijf en proberen te ontzorgen waar kan. Zo hebben wij in onze webshop een receptenmodule gebouwd, die handig is voor het op doen van inspiratie en houdt de budgetmodule uw uitgaven nauw in de gaten ten opzichte van het beschikbare vermogen. Zelfs voor voedings- of dieetadviezen kunt u bij ons terecht. Eén van onze accountmanagers is hierin gespecialiseerd. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.