Huismerken en budgetmerken

Betaalbare kwaliteit, dat realiseert Telesuper met zijn ruime assortiment aan huismerken van A-merkkwaliteit, maar met een lagere prijs. Naast onze huismerken voeren wij een groot scala aan budgetmerken, altijd met de laagste prijs. Zo is het mogelijk dat u altijd slaagt bij Telesuper, ongeacht uw budget.

Meer dan 70% van onze klanten kiest zoveel mogelijk voor onze huismerken. Afhankelijk van de productcategorie bent u hiermee bij Telesuper 10% tot 60% goedkoper uit.Prijsstelling volgens TelesuperOnze missie is het altijd bieden van een voordelige prijs. Alle merken die wij voeren, kunnen wij goedkoper aanbieden dan de reguliere supermarkt of groothandel. Dit geldt extra voor huismerk- en budgetartikelen. Daarnaast hebben wij iedere week ongeveer 150 producten in de aanbieding.  


Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen