Samenwerken: zo doen wij dat

Samenwerken: zo doen wij dat

Onze werkwijze is opgebouwd uit een samenwerking met onze klanten. Daarmee luisteren wij naar jouw wensen en kijken we naar de wensen van de eindgebruiker.

Wij investeren met elke klant in een echte samenwerking die is gericht op het vereenvoudigen en optimaliseren van werk- en bestelprocessen. Dit om de kosten te verlagen en een zo goed mogelijk assortiment te bepalen voor de eindgebruiker. De merkwaarden vers, voordelig en ontzorgen onderstrepen dit.Ons samenwerkingsmodel is uniek in onze branche. Wij willen meer zijn dan enkel een online supermarkt, daarom ondersteunen wij ook met bijvoorbeeld onze (online) support, software en advies. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen