U bestelt eenvoudig uw boodschappen online

Wanneer u besluit u om over te gaan op online boodschappen bestellen, zal dit de eerste keer aftasten zijn. Hoe gaat alles in zijn werk? Telesuper is er om u te ontzorgen en dus is het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Wanneer u besluit u om over te gaan op online boodschappen bestellen, zal dit de eerste keer aftasten zijn. Hoe gaat alles in zijn werk? Telesuper is er om u te ontzorgen en dus is het bestelproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Waar het in de winkel veel tijd kost om producten te verzamelen, krijgt u online een duidelijk overzicht van het complete assortiment. Bent u op zoek naar een specifiek product? Gebruik dan de zoekfunctie in de webshop om het artikel eenvoudig te kunnen vinden. U kunt op die manier snel keuzes maken, waarmee u veel tijd bespaart. Tijd die op een andere manier nuttig besteed kan worden.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen