Telesuper: de ideale combinatie van groothandel en supermarkt

Als bedrijf, zorginstelling of kinderopvang zijn er op het gebied van boodschappen veel mogelijkheden.  Je kunt de boodschappen bij de groothandel halen of laten bezorgen door de lokale supermarkt. Maar voor veel bedrijven en organisaties is een combinatie van groothandel- en supermarkt producten ideaal. Want van sommige producten wil je niet meteen een grootverpakking aanschaffen, denk aan een pak favoriete koekjes van een collega. Van andere artikelen, zoals wasmiddel of koffie, wil je misschien juist wél een grote hoeveelheid. 

Als inkoper van de boodschappen voor een kinderopvang, zorginstelling of bedrijf is dit een lastige keuze: ga je voor de supermarkt of de groothandel? Mocht jij je in dit dilemma herkennen,  dan kan Telesuper voor jou de oplossing zijn.

Twee vliegen in één klap

Telesuper is namelijk groothandel en supermarkt in één. Wij bieden het gehele Coop supermarkt assortiment aan tegen voordelige prijzen. Maar daarnaast kun je bij ons ook terecht voor groothandel- en foodservice producten. Denk hierbij aan grootverpakkingen, specialistische schoonmaakmiddelen, non-food, portieverpakkingen, verse maaltijden en vers brood en banket. Alles wat je nodig hebt vind je op één plek . De ideale oplossing voor jou als inkoper. 

Daarnaast leveren wij de bestellingen op locatie en op een aangewezen tijdsblok dat het beste voor jou uitkomt. Samen bespaart dit tijd, die je het beste kan besteden aan je werk. 

Benieuwd naar ons assortiment? 

Neem hier een kijkje in ons assortiment of bekijk gratis onze demo-webshop. Hierin krijg je een rondleiding en kom je alles te weten over onze functionaliteiten.

Bekijk ons assortiment

Eetgemak

Het Telesuper assortiment bevat ook veel gezonde en verse producten. Ideaal voor de kinderen, cliënten of jouw collega’s. In samenwerking met Eetgemak leveren wij verse kant-en-klaar maaltijden die zijn afgestemd voor ouderen en kinderen. De maaltijden zijn ook nog eens van absolute kwaliteit! Eetgemak kookt volgens de Schijf van Vijf van het voedingscentrum. En werkt nauw samen met voedingsdeskundigen en diëtisten om gezonde, lekkere en verantwoordelijke maaltijden te bereiden. Die Telesuper tegelijk met de rest van de boodschappen bezorgt op jouw locatie. Er wordt ook rekening gehouden met verschillende dieetwensen, zoals een glutenvrije maaltijd of gerechten zonder zout. 

Receptenmodule

Wist je dat je bij ons ook kennis kunt maken met duizenden gerechten? Dankzij onze recepten module waan je je in een wereld vol nieuwe recepten. En heb je met 1 vinkje alle benodigdheden in je winkelmand! Ideaal om eens wat nieuws op tafel te zetten.

Telesuper biedt niet alleen groothandel- en supermarkt producten

Hoe mooi is het om meer tijd te besteden aan je werk? Dankzij onze handige tools besteed jij minder tijd in het bestellen van boodschappen! Zo kun je gebruik maken van een afnamerapportage en budgettool. Hiermee heb je altijd inzicht in je budget, bestedingen en verbruik.

Bestel wekelijkse of maandelijkse boodschappen met één druk op de knop, dankzij het gebruik van favorietenlijsten. Kies producten die je wekelijks of maandelijks gebruikt en je hoeft bij je volgende bestellingen hier niet meer naar te zoeken.

Speciaal assortiment

Voor de kinderopvang en zorg bieden wij ook een apart assortiment. Van knutselspullen tot slaapzakjes voor de kinderopvang. Verbandtrommels tot schoenovertrekken voor de zorg. Alle benodigdheden voor jouw doelgroep op één plek! Geniet daarnaast ook iedere maand van inspirerende blogs en artikelen omtrent jouw vakgebied.

In samenwerking met Voedingsjungle, kennis- en communicatiecentrum, bieden wij de kinderopvang ook de mogelijkheid om een gezond en verantwoord voedingsbeleid op te stellen.

Al en met al zijn wij een leverancier van groothandel- en supermarkt producten. Met de focus op gezonde voeding en duurzaamheid. Waarbij gemak en het besparen van tijd tijdens het bestelproces voorop staat.

Klant worden