Groenten die u in de koelkast bewaart

Groenten die u in de koelkast bewaart

Niet alle groenten hoeven in de koelkast bewaard te worden, maar bij sommige groenten is het noodzakelijk. De groentenla is de ideale bewaarplaats. Hoe bewaart u groenten zodat ze vers en knapperig blijven?

Bladgroenten, zoals sla en andijvie, en koolsoorten zoals bloemkool, broccoli, spruiten kunnen het beste in de koelkast bewaard worden. Dat geldt ook voor prei en bleekselderij. Bewaar groenten het liefst in een plastic zak in de groentenla van de koelkast. Prik hier wel gaatjes in. Sla en andijvie blijven het verst als ze gewikkeld zijn in vochtig papier. 
Bewaar voorgesneden groenten altijd in de originele verpakking in de koelkast, ongeacht om welke groente het gaat. Zo komt eventueel lekvocht van vis of vlees niet in aanraking met groenten. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen