Op ieder moment van de dag heerlijk genieten.

Neem contact op

Telesuper.nl – de grab and go-totaalleverancier

Van een grab and go-assortiment, een modulair grab and go-meubel tot een totaalpakket met aanvullende services. Wij bieden voor ieder bedrijf de perfecte grab an go-oplossing. Kies het pakket dat past bij jouw bedrijf. Geniet daarnaast van het ultieme gemak en laat je boodschappen gelijk meebezorgen met de grab and go-voorraad. Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van boodschappen aan bedrijven weten wij precies wat belangrijk is.

Onze mogelijkheden

Assortiment

Ben je op zoek naar grab and go-producten voor in jouw bedrijfskantine, pantry of vending machine? Wij bieden een breed assortiment retailproducten, verse producten en non-food aan tegen voordelige prijzen.

  • Gewoon goed: onmisbare en betaalbare retailproducten stillen bij iedere werknemer de trek. Dankzij onze samenwerking met Coop kunnen wij het traditionele supermarktassortiment bieden tegen voordelige prijzen.
  • Verser dan vers: onze verse producten geven iedere werknemer een flinke dosis energie. Denk hierbij aan heerlijke wraps, broodjes en panini’s. Ideaal voor supergezonde werknemers!
  • Het beste van beide: wij bieden ook het beste van beide werelden. Zo heb je voor iedere werknemer een gewenst product tegen een betaalbare prijs.
  • Non-food: ook hebben wij een uitgebreid assortiment non-food artikelen. Zo vind je bij ons alle benodigdheden voor op kantoor.

Meubels

Ben je ook op zoek naar een nieuwe oplossing voor je bedrijfsrestaurant? Dan is ons (on)bemande meubel wellicht de ideale oplossing. Naar wens samen te stellen en binnen een maand geïmplementeerd in jouw bedrijf. Er is geen verbouwing nodig, want al onze onderdelen staan op wielen! Super toch?

Onbemand 

Bespaar kosten en maak je werknemers blij met de bedrijfskantine van de toekomst. Met onze onbemande grab and go hebben jouw werknemers op ieder moment toegang tot eten en drinken. En ervaren zij gemak en snelheid met het zelf scannen en afrekenen van de producten. Zo ben jij altijd voorbereid op drukke of rustige dagen op kantoor.

Bemand 

Snelheid, gemak en service in één! Onze hostess neemt al jouw zorgen uit handen. Hij/zij houdt de voorraad op orde en zorgt ervoor dat alles netjes is bijgevuld. Ook zorgt onze host(ess) dat alles er spic en span uitziet.

Totaaloplossing

In samenwerking met onze partner Leo – Love Good Food bieden wij een totaaloplossing. Naast het assortiment en het meubel kun je ook genieten van extra services. Denk hierbij aan een gezondheidsmonitor, baristaservice of een digitale receptiedienst. Voor meer informatie kun je terecht op onze Grab &Co website. 

Impressie van ons grab and go-assortiment en -meubel:

Neem contact op