allergie-informatie-gluten-lactose-noten

Glutenvrije producten bestellen

Gluten zitten in veel producten. Mensen met een glutenintolerantie (coeliakie) worden ziek als ze gluten eten. Het is daarom belangrijk dat zij een glutenvrij dieet volgen. Hiervoor zijn veel producten op de markt. U vindt ze gemakkelijk in ons assortiment.

Veel producten bevatten gluten. Gluten zijn een mengsel van eiwitten dat van nature voorkomt in sommige granen. Ze zorgen bijvoorbeeld dat deeg goed rijst. Gluten maken deegproducten zoals brood en pasta luchtig en stevig. Dat maakt het volgen van een glutenvrij dieet complex en de kans op een tekort aan voedingsstoffen groot. Het is daarom belangrijk om de hulp van een diëtist in te schakelen. Als duidelijk is vorm van glutenintolerantie van toepassing is en welke producten gegeten kunnen worden, is het vaak toch even wennen aan de nieuwe manier van eten. Glutenvrij assortiment

Op onze webshop vindt u een ruim assortiment van glutenvrije producten, zoals glutenvrij brood, havermout, crackers, pasta, pannenkoekenmix en koekjes, maar ook snacks zoals frikandellen, kipsaté en rundvleeskroketten. Als u filtert op het keurmerk, ziet u in één oogopslag welke producten gegarandeerd glutenvrij zijn. Van nature glutenvrij

Er zijn producten waar van nature geen gluten in zitten, zoals onbewerkt vlees, vis en kip, zilvervliesrijst, aardappelen, eieren, Hollandse koeien-, schapen en geitenkaas, melkproducten, noten, zaden, pitten en pinda's, peulvruchten. 
 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen