gezondheidsscore-webshop-telesuper-schrijf-van-vijf-questionmark-voedingwaarden

Gezondheidsscores voor voedingsmiddelen helpen met bewust inkopen

Informatie over gezondheid en duurzaamheid van voedingsmiddelen zijn niet makkelijk te vinden op verpakkingen. Daarom heeft Telesuper met behulp van gezondheidsscores dit gemakkelijk voor u in kaart gebracht.

Inkopen van de boodschappen voor uw zorginstelling doet u bewust. U verwacht dan ook voldoende informatie te vinden om de juiste keuzes te kunnen maken. Op de webshop van Telesuper was al informatie over keurmerken en voedingswaarden te vinden. Om u te helpen een bewuste keuze te maken, zal vanaf medio juli een gezondheidsscore te vinden zijn per product, die laat zien of de productkeuze past binnen de Richtlijnen van de Schijf van Vijf. De gezondheidsscores worden gegeven door een onafhankelijke stichting; Questionmark. Zij stellen consumenten in staat om met objectieve informatie over gezondheid en duurzaamheid voeding keuzes te maken. De scores die zij geven, laten zien hoe een product scoort op het gebied van gezondheid, milieu en mensenrechten. Questionmark voert een uitgebreide analyse uit alvorens het tot een cijfer komt. De gezondheidsscore zijn per product in de webshop van Telesuper telesuper. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen