Betere keuzes door gezondheidsscore van Questionmark op producten

Betere keuzes door gezondheidsscore van Questionmark op producten

Om betere en gezondere keuzes te kunnen maken in voeding, is het belangrijk om goed geïnformeerd te worden. De gezondheidsscore per product van Questionmark kan hierbij helpen.

Op basis van de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum plaatst Questionmark een product in een bepaalde gezondheidscategorie. Producten die buiten de Schijf van Vijf vallen, worden beoordeeld op gezondheidsconsequenties voor dagelijks en wekelijks gebruik. Hierbij wordt gekeken of de voedingswaarden van het product aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze zijn meestal geformuleerd in termen van drempelwaarden: als een bepaalde voedingswaarde boven de drempelwaarde komt, hoort het product in een volgende gezondheidscategorie. Die drempelwaarden verschillen per productgroep. Op deze manier kunnen producten door Questionmark worden gekwantificeerd op gezondheidswaarde.
 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen