Gezonder eten in de zorg met de maaltijdcomponenten van De Kroes

Gezonder eten in de zorg met de maaltijdcomponenten van De Kroes

Bestel de maaltijdencomponenten van de kroes samen met uw dagelijkse boodschappen.

De Kroes wil meer mensen gezonder laten eten. Dit gedachtegoed zit in alles wat zij doen en waar zij voor staan. Zij bereiken dit door:

  • Dagvers te koken met verse grondstoffen van lokale telers

  • Bewust om te gaan met het gebruik van vet, suiker en zout

  • Alle ingrediënten specifiek te kiezen en daarna optimaal te bereiden


Hun maaltijden zijn uitsluitend kwalitatief hoogwaardig en er wordt veel waarde gehecht aan verse en duurzaam geproduceerde grondstoffen. Alle producten worden dagvers bereid met natuurlijke, verse ingrediënten. De maaltijden van De Kroes kunnen samen met de boodschappen van Telesuper worden geleverd. We maken het u gemakkelijk; u kunt alles in één keer bestellen, u heeft één leverancier en u ontvangt één factuur.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen