Gebruik de receptenmodule voor een gezonde en smakelijke maaltijd

Gebruik de receptenmodule voor een gezonde en smakelijke maaltijd

De receptenmodule helpt u om gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Voor iedere moment van de dag zijn er tal van praktische en smakelijke recepten beschikbaar. Pas indien nodig de hoeveelheden aan, en bestel de ingrediënten met de receptenmodule in de webshop.

Om voor elk eetmoment van de dag een smakelijke maaltijd te kunnen bereiden, vindt u op onze website de ‘receptentool’. Dat is een module in de Telesuper-webshop met meer dan 120 recepten. Elk recept bevat een ingrediëntenlijst, bereidingswijze en vaak ook variatie- en serveertips. Maandelijks vindt u hier nieuwe recepten zodat u altijd voldoende kunt variëren. 

De database vol recepten is te doorzoeken met filters op soort gerecht (bijvoorbeeld ‘ontbijt’), totale werktijd (voorbereiding en bereiding, steeds per 20 minuten meer), type (bijvoorbeeld ‘rijst’) en/of keuken (15 opties). U kunt filteren op één of meer selectiecriteria. De recepten zijn praktisch en makkelijk toepasbaar voor iedere gelegenheid. De ingrediënten staan overzichtelijk geplaatst waardoor u direct kunt bestellen en niets hoeft te vergeten. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen