telesuper-logo-foodservice-foodserviceverpakking

Op de garanties van Telesuper kun je rekenen

Als je bij Telesuper bestelt, weet je dat je op een aantal garanties kunt rekenen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Hieronder geven wij een overzicht van onze garanties. Super toch?

Garantie van kwaliteit


Wij van Telesuper garanderen je kwaliteit. Ontvang je een product dat niet voldoet aan onze garanties en jouw kwaliteitseisen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Samen met jou vinden wij een oplossing. Je kunt ons mailen of bellen, net wat je prettiger vindt. Wij staan voor je klaar!

Gekoeld vervoer en versgarantie


Boodschappen uit de koeling of vriezer vervoeren we gekoeld. De duurzamere bestelwagens hebben namelijk ook een koelruimte. Hierbij werken wij volgens de richtlijnen voor voedselveiligheid. Op deze manier kunnen wij versgarantie geven. Het resultaat? Jij blij en wij blij!

Inzicht in de kosten


We snappen dat je graag zoveel mogelijk wilt besparen op je boodschappen. Dit kun je doen door bewust in te kopen. Daarom krijg je bij Telesuper inzicht in de kosten met behulp van de budgetbeheer-tool. Dit is een hulpmiddel waarmee je inzicht krijgt in je bestelgedrag. Ook kun je je bestelcijfers per subcategorie inzien én kun je je eigen inkooprapport in een PDF-bestand downloaden.

Prijzengarantie


Dan is er nog een belangrijke garantie: die van de prijs. Je betaalt de prijs die bij de producten in de webshop staan vermeld op het moment dat je bestelt. Bestel je voor over drie weken iets dat nu in de aanbieding is? Dan blijft de aanbiedingsprijs gelden. Na het bestellen van je boodschappen kun je een overzicht van de online bestelling printen. Op deze manier kun je je factuur controleren.

Gegarandeerd de juiste bestelling


Je krijgt wat je bestelt. Alle producten die we voor je klaarleggen, worden gescand voordat ze de krat ingaan. Dit gebeurt aan de hand van de streepjescode op het product. We ronden een order niet af voordat alle producten uit je bestelling gescand zijn. Op die manier maken we zo min mogelijk fouten.

Houdbaarheidsgarantie


Voor dagverse artikelen geven wij een houdbaarheidsgarantie. Bij ieder versproduct in de webshop zie je een THT-datum staan: dit is de datum tot wanneer het product ná de levering nog goed is. Zo weet je waar je aan toe bent. Is er toch iets misgegaan met je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

Gegarandeerde ondersteuning


Telesuper is graag dé zakelijke boodschappenpartner. Dat betekent dat wij, indien je dat wenst, maatwerk leveren. Zo kunnen wij meedenken over het terugbrengen van de kosten en het  vereenvoudigen van jouw inkoopprocessen. Op verzoek komen wij bij jou langs om de webshop en onze bezorgwerkwijze toe te lichten. Uiteraard is dit ook telefonisch mogelijk.