Filter in de webshop

Door in de webshop te filteren vindt u sneller uw gewenste product. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren op A-merken of juist budgetmerken.

Een van de tools uit de webshop is de functie filteren. Door aan te geven op welke soort producten er gefilterd moet worden ziet u direct bepaalde producten verschijnen per categorie. Deze functie maakt het zoeken naar bepaalde boodschappen nog sneller en is het gemakkelijk om bepaalde producten met elkaar te vergelijken. Zo kunt u bijvoorbeeld filteren om enkel huismerk of budgetmerk producten te zien. Een andere optie is bijvoorbeed filteren op enkel biologische producten. Daarnaast zijn er nog tal van andere opties. 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen